Учасники АТО вчитимуть львів'ян стріляти: спецкурс пройдуть навіть старшокласники

25.01.2022 09:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львові проведуть військовий вишкіл для працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста. Навчання проводитимуть ветерани російсько-української війни, а також – учасники львівських стрілецьких клубів.

 

Навчання почнуться з 25 січня. Міська рада готує програму підготовки львівської громади до національного спротиву.

У документі буде передбачений план дій та підготовки у випадку розгортання повномасштабних військових дій на території України.

Залучать старшокласників

Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що важливо, аби кожен львів'ян знав, як правильно поводитись зі зброєю та захиститись.

Спочатку навчання проведуть для працівників міської ради, а також комунальних установ. Коли відновляться очні заняття у школах, окремий військовий вишкіл пройдуть учні 8 – 11 класів.

В Україні формують підрозділи тероборони

З 1 січня 2022 року набув чинності закон "Про основи національного спротиву". Він передбачає створення Сил територіальної оборони.

Міністр оборони Олексій Резніков розповів, що підрозділи вже формують. Вже з 15 січня вони отримали зброю. Спочатку – у прикордонних областях, а до лютого отримають в інших регіонах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз