Клієнти ТОВ «Львівгаз збут» боргують за газ рекордні 2,6 млрд грн

27.01.2022 18:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», фіксує зростання заборгованості своїх клієнтів за спожитий природній газ. У січні загальний борг побутових споживачів перед компанією сягнув 2,6 мільярда гривень.

«Це новий борговий рекорд. За понад шість років існування компанії такого боргу ще не було. Лише у порівнянні з минулим місяцем борг населення збільшився на 430 мільйонів. Ми дякуємо усім клієнтам, які сплачують за газ вчасно, а боржникам нагадуємо, що клієнт має обов’язок розраховуватися за спожитий ресурс, в іншому випадку кошти можуть бути стягнені в судовому порядку. Важливо розуміти, що своєчасна оплата за газ є запорукою стабільного постачання блакитного палива у домівки клієнтів», – наголосив директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Якщо споживач з поважних причин не може погасити заборгованість одним платежем, компанія пропонує укласти договір реструктуризації. Умови розтермінування оплати визначаються індивідуально.

«Львівгаз збут» нагадує, що сплачувати рахунки за газ можна дистанційно. У період пандемії досить зручно здійснювати оплату за допомогою онлайн-сервісів:

- Особистий кабінет на сайті 104.ua;

- Viber-бот 7104ua;

- Telegram-бот 7104ua;

- мобільні додатки 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iOS.

Ці сервіси дають змогу безпечно проводити розрахунки, переглядати історію платежів, контролювати зарахування оплати на рахунок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews