У Львові судитимуть водія маршрутки, яка 7 кілометрів протягнула тіло збитої жінки (Фото)

12.02.2022 21:09   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Львівський Новинар

Нагадаємо, що тіло однієї з потерпілих, 48-річної львів’янки, бус  протягнув сім кілометрів вулицями міста – від отриманих травм вона померла.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада 2021 року, близько 6 години ранку, на  перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові. Як встановили правоохоронці,  водій маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67  років, які рухалися  пішохідним переходом, та поїхав з місця ДТП.

В результаті наїзду одна жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медзакладу. Тіло іншої жінки було виявлено на кінцевій зупинці маршрутки - на вулиці Джорджа Вашингтона.

Водія було відразу затримано.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ