35-річного львів’янина після ДТП деблокували з вантажівки та евакуювали гелікоптером

15.02.2022 18:06   Джерело: NTA
Опубліковано : Львівський Новинар

Задіяти рятувальників та медичну аеродопомогу для порятунку 35-річного водія, що втрапив у ДТП на Золочівщині, довелося 14 лютого. Зараз чоловік потребує донорської крові.

Аварія трапилася близько 14:43: у селі Струтин Золочівського району львів’янин за кермом «МAN» не впорався з керуванням та в’їхав у вантажний автомобіль «Mercedes-Benz». У результаті зіткнення водія «МAN» затиснуло в салоні авта. Рятувальникам довелося деблокувати потерпілого за допомогою гідравлічного інструмента.

Щоб оперативно доставити травмованого в лікарню, для його евакуації задіяли гвинтокрил МВС Airbus Helicopters Н-145.  Попередньо медики діагностували у нього відкритий перелом гомілки, скальповану рану голови та артеріальну кровотечу.

 

«Гелікоптер вилетів з міста Золочів. Завдяки повітряному транспортуванню чоловік вчасно отримає необхідну медичну допомогу. Рятувальну місію здійснили фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України та Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у рамках спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ та Міністерства охорони здоров’я України», – повідомили у Поліції Львівської області.

Як написали у спільноті “Варта-1”, зараз 35-річний чоловік потребує донорської крові.

“Наш друг вчора потрапив у жахливу ДТП біля Золочева. Терміново потрібно донори з групою крові 3+.
Для Орищича Василя Васильовича. Запис донорів 0660680919″, – йдеться в дописі.
 
Звертатися у Лікарню швидкої допомоги на вул. Миколайчука, 9.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: NTA