Оренда житла у Львові: як змінилися ціни через наплив переселенців з інших областей

02.04.2022 18:10   Джерело: today.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Біженцям з інших областей України все складніше знайти квартиру у Львові, яка здається в оренду. Підвищений попит сприяв різкому зростанню цін, але тимчасове житло все ж таки можна знайти.

У перші дні початку бойових дій на території України у Львові у зв'язку з напливом переміщених осіб з інших областей у місті було заброньовано близько 97% житла. Знайти тимчасовий притулок, навіть за підвищеною вартістю, було дуже складно.

 

Протягом місяця ажіотаж на ринку оренди житлової нерухомості у Львові поступово вщух, оскільки багато біженців змогли повернутися додому чи поїхали за кордон.

Станом на 1 квітня 2022 року для гостей Львова є безліч пропозицій щодо тимчасового розміщення. Це може бути порівняно недороге проживання у капсульному номері у хостелі – від 500 гривень на двох на добу. Подобова аренда квартир стартує від 900 гривень. Номер у готелі на двох осіб коштуватиме 800 гривень на добу, у вартість входить сніданок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: today.ua