У Львові тролейбус №30 тимчасово змінює маршрут

05.04.2022 21:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Як повідомили в ЛКП «Львівелектротранс», завтра зранку, 6 квітня, відбудеться пробна обкатка зміненого тролейбусного маршруту №30. За новою тимчасовою схемою тролейбуси №30 курсуватимуть так: «Університет – Героїв УПА – Любінська – Патона – Ряшівська – Патона – Любінська – Антоновича – Університет».

Після успішного завершення обкатки, тролейбуси курсуватимуть з пасажирами. Випуск планується збільшити на дві машини, таким чином на маршруті №30 курсуватиме шість тролейбусів з орієнтовним інтервалом руху 10-11 хвилин.

«У зв’язку з військовим станом та закриттям тролейбусного маршруту № 29, у ЛКП «Львівелектротранс» було прийнято рішення про оптимізацію тролейбусного маршруту №30 для того, щоб частково компенсувати незручності через відсутність маршруту № 29», – розповідають у ЛКП «Львівелектротранс».

 

Так, до 6 квітня Служба енергогосподарства (СЕГ) ЛКП «Львівелектротранс» проводитиме роботи із влаштування контактної мережі тролейбуса на перехресті вулиць Любінська – Виговського.

«Роботи виконуються бригадою 1 р-н ККМ у стислі терміни, за важких погодних умов та під час комендантської години.

Варто зауважити, що матеріали та спецчастини, які використовувались при будівництві (стрілки, пересічення), демонтовані з вул. Кульпарківської, де провели реконструкцію. Усі демонтовані матеріали відремонтовані працівниками СЕГ, оскільки нових спецчастин, у зв’язку з воєнним станом в країні, немає», – наголосили у ЛКП «Львівелектротранс».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews