Львівські байкери долучаться до боротьби з паліями сухостою

09.04.2022 15:11   Джерело: lmn.in.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Наступного тижня на дорогах Львівської територіальної громади відбудеться мотопробіг-патрулювання проти паління сухої трави, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні, 9 квітня, по території львівської громади їздитимуть автомобілі з гучномовцями і попереджатимуть про наслідки від пожеж сухої рослинності. До такого сповіщення доєднаються і представники Держслужби з надзвичайних ситуацій та добровольчих формувань львівської громади. Також на блокпостах роздаватимуть флаєри з відповідною інформацією.

«А з наступного тижня організують мотопробіг-патрулювання проти паління трави: 25 байкерів їздитимуть і охоплять шість маршрутів», – повідомили у мерії.

Там мешканцям громади пропонують альтернативу – здавати суху рослинність на станцію компостування на вул. Пластовій.

Нагадаємо, за підпал сухої трави передбачена адміністративна відповідальність, а у воєнний час це прирівнюють до диверсій, що передбачає кримінальну відповідальність (ув’язнення, строком від 10 до 15 років).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lmn.in.ua