На завтра у Львові оголосили штормове попередження

14.04.2022 21:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Завтра, 15 квітня, по місту Львову вночі та вранці на поверхні ґрунту очікуються заморозки від 0 до 2 градусів, удень – пориви західного вітру 15-20 м/с, гроза. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Усіх учасників дорожнього руху зважати на прогноз погоди й бути обачними. Під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, адже пориви вітру можуть їх пошкодити. У разі будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за номером 1580.

Як повідомяла у коментарі Tvoemisto.tv синоптикиня Львівського гідрометцентру Олександра Тузяк, завтра погода почне погіршуватися. Уночі – без опадів, а вдень буде короткочасний дощ, можливі грози. А 16 квітня синоптики прогнозують проходження холодного атмосферного фронту, тож очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

У суботу та неділю нічна температура повітря вже буде плюсовою – від 1 до 6 градусів тепла, водночас денна поступово знижуватиметься. 15 квітня очікується 11-16 тепла, а 16 квітня – 5-10 градусів тепла.

Нагадаємо, що протягом цього тижня погода у Львові та на Львівщині буде коливатися й кілька холодних днів змінюватимуть теплі. До 20 квітня стабільного тепла очікувати не варто, а з п’ятниці, 15 квітня, знову пройдуть холодні атмосферні фронти, які принесуть зниження температури та посилення вітру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews