На Львівщині виявили понад 200 підприємств, що можуть мати російський капітал

28.04.2022 09:10   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Львівський Новинар

На Львівщині виявили понад 200 підприємств, що можуть мати російський капітал. Про це під час брифінгу 27 квітня повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"У нас складений список підприємств та організацій, які на думку правоохоронців, пов'язані з російським капіталом. Дані списки формуються та відправляються на РНБО (Рада національної безпеки і оборони України, — ред) для прийняття рішень. На даний момент більше 200 підприємств знайдено щодо можливого у них російського капіталу", — сказав Максим Козицький.

На Львівщині створили міжвідомчу робочу групу, яка шукає майно громадян РФ та резидентів. Відповідний наказ начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав 5 квітня.

До складу міжвідомчої групи, відповідно до документу, увійшли представники Бюро економічної безпеки, Львівської регіональної митниці, Львівської залізниці, Нацполіції у Львівській області, Львівського обласного центру комплектування та соцпідтримки, Західного міжрегіонального територіального управління АРМА (Львів). Керує групою заступник голови ОВА Андрій Годик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне