Керівник 103-ї бригади своїм підписом перетворив бійців тероборони на десантників

13.05.2022 09:29   Джерело: Правий берег
Опубліковано : Львівський Новинар

Із кращих бійців 103-ї бригади територіальної оборони м. Львова планують створити окремий підрозділ. Надалі він служитиме у складі десантного підрозділу.

Про це повідомив журналіст і боєць Львівської тероборони Микола Савельєв, котрий нині воює на передовій.

Раніше Савельєв у фейсбуці розповідав про специфічні методи керівництва в 103 бригаді ТРО.

“Керівник цієї структури, якого знімають і переводять керувати десантним підрозділом, про який писав журналіст Юрій Бутусов, своїм наказом створює з кращих бійців львівського бату ТРО окремий підрозділ. Який буде приєднаний до цього десантного підрозділу!!! Тобто, полковник одним підписом під свій дємбль перетворив бійців ТРО в ДЕСАНТНИКІВ І … в розхідний матеріал!”, – зазначив журналіст.

На його думку, якщо “цю тупу вакханалію не спинити”, то бійців львівської тероборони можуть перетворити в Сили спеціальних операцій.

“У що перетворить нас ворог в першій же десантній операції я нікому пояснювати не стану”, – додав Микола Савельєв.

У коментарях до допису Савельєва його підписники зазначають, що в ТрО більше половини особового складу мають проблеми із здоров’ям, багато прийшли добровольцями, бо не пройшли ВЛК у повноцінну бойову частину.

“Тому слати цих людей на передову- злочин, тим більше закон 6521 від 03.05.2022 р. не набув чинності, оскільки не підписаний Президентом”, – пише Ігор Дідик.

 

Раніше Микола Савельєв писав про те, що бійців тероборони відправили на передову без підготовки і спорядження. Через безвідповідальність військового керівництва батальйон зазнає величезних втрат. Але говорити про це, а тим паче називати втрати, – заборонено. Тому бійцям залишається молитися і тримати оборону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий берег