Зоопарк на Львівщині просить про допомогу

27.05.2022 15:09   Джерело: LMN
Опубліковано : Львівський Новинар

Адміністрація зоопарку «Лімпопо» в Меденичах на Львівщині просить про підтримку. Зробити це можна, придбавши електронний квиток, повідомляють на фейсбук-сторінці закладу.

Після повномасштабного вторгнення росії до зоопарку «Лімпопо» евакуювали тварин зі звіринців, які розташовані в місцях активних бойових дій, зокрема з приватного зоологічного парку ХІІ Місяців (Київська область), а також тварини з м.Ірпінь та м.Буча.

«Зважаючи на присутність таких тварин, як орангутани, гібони та мавпи, які потребують особливого догляду та відповідних кліматичних умов, ми потребуємо додаткових ресурсів для їхнього догляду. Оскільки кількість тварин дуже багато я особисто прошу вас про допомогу. Ми створили портал електронних квитків, які ви можете придбати з будь-якого куточка світу та внести свою лепту на їжу, ліки та догляд за нашими мешканцями!», – закликає адміністрація закладу.

Підтримати зоопарк можна, забронювавши свій візит до «Лімпопо» і придбавши електронний квиток.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LMN