Суд заборонив жителю Мостища вночі виходити з дому і навідуватися до кафе і барів

08.06.2022 13:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Калуський міськрайонний суд оприлюднив повідомлення про результати розгляду подання Калуського відділу поліції щодо встановлення адміністративного нагляду відносно мешканця села Мостища Калуської громади.

Чоловік раніше був засуджений до покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Згідно з поданням після відбуття покарання засуджений звільнився з Бердичівського виправного центру, і був поставлений на облік у поліції, інформують "Вікна".

За час перебування на цьому обліку чоловік на шлях виправлення не став, зарекомендував себе з негативного боку, систематично впродовж року допускав адміністративні правопорушення та притягався до адміністративної відповідальності.

У підсумку суд встановив за ним адміністративний нагляд терміном на рік. Засуджений у судовому засіданні проти такого нагляду не заперечував.

Зокрема, чоловіку заборонено виходити з будинку, де він проживає, з 22.00 до 6.00, заборонено перебування та відвідування торгових точок, у яких продають спиртні напої на розлив (кафе, бари, ресторани), заборонено виїзд в особистих справах за межі Калуського району без відома та дозволу Калуської поліції тощо.

Довідка. Адміністративний нагляд — це система тимчасових примусових профілактичних заходів спостереження і контролю за поведінкою окремих осіб, звільнених з місць позбавлення волі, що здійснюються органами внутрішніх справ. Адміністративний нагляд встановлюється з метою запобігання вчиненню злочинів окремими особами, звільненими з місць позбавлення волі, і здійснення виховного вплив на них. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews