У Львові затримано голову громадської організації

09.06.2022 18:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та затримано голову однієї із громадських організацій, який вимагав та одержав неправомірну вигоду (ч. 4 ст. 368-3 КК України).

За даними слідства, мешканець Львова вимагав та одержав 700 дол США від військовозобов’язаного чоловіка за виготовлення необхідної документації задля безперешкодного виїзду за кордон в умовах воєнного часу, зокрема, оформлення посвідчення волонтера громадської організації та сприяння у включенні останнього до бази даних «Шлях».

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України після передачі другої частини суми неправомірної вигоди у розмірі 500 дол США.

Невідкладні слідчі дії тривають. Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викриття злочинної діяльності здійснювалося спільно зі слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України в області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews