Колишній посадовець Львівської облдержадміністрації розтратив 280 тис грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому тимчасово виконувачу обов’язків начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації за заволодіння бюджетними коштами (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Встановлено, що посадовець, не забезпечивши попередньої перевірки повноти виконання робіт суб’єктом господарювання по об’єкту «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в одному з районів Львівської області у квітні 2020 року, вчинив умисні дій щодо оплати завищеної вартості таких робіт. Таким чином було розтрачено бюджетні кошти в сумі 283 тис грн.

Наразі тривають слідчі дії. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами УСБУ у Львівській області. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури