На Львівщині затримали 8 ухилянтів, які хотіли втекти до Польщі

16.08.2022 20:22   Джерело: lviv.tsn
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львiвськiй областi затримали вiсьмох ухилянтiв, якi намагались втекти до Польщi. Чоловiки показали прикордонникам фальшивi документи, щоб уникнути мобiлiзацiї та виїхати за кордон. 

Про це повiдомили в Нацполiцiї Львiвської областi, передають новини Львівщини

27-рiчний мешканець Чернiгiвської областi та 39-рiчний житель Днiпропетровської областi показали прикордонникам фальшивi рiшення медичної комiсiї про те, що вони непридатнi до вiйськової служби. Також 32-рiчний житель Харкова пiдробив рiшення суду про те, що вiн самостiйно виховує малолiтню дитину. 

Загалом на Львiвщинi затримали 8 ухилянтiв. 

"Досудовi розслiдування у кримiнальних провадженнях, вiдкритих за ч.1 ст.358 (Пiдроблення документiв) Кримiнального кодексу України та за ч.4 ст.358 (Використання завiдомо пiдробленого документу) Кримiнального кодексу України, завершенi, обвинувальнi акти скерованi на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує зловмисникам – обмеження волi на термiн до двох рокiв", - повiдомили у полiцiї. 

Нагадаємо, на Буковинi затримали майже три десятки ухилянтiв, якi намагалися втекти за кордон.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: lviv.tsn