Львівський Новинар

Львівський Новинар

журналіст, блогер, політолог

У Львові п'яний водій влетів в автомобіль поліції

22.08.2022 14:07   Джерело: varta1.com.ua
Автор : Львівський Новинар

У Львові п’яний водій влетів у автомобіль патрульної поліції. Про ці новини Львова повідомили у прес-службі патрульної поліції у Telegram.

Автопригода трапилася вчора, о пів на третю дня.

«На вулиці Стрийській патрульний автомобіль зупинився аби пропустити транспортні засоби, які рухалися головною дорогою. Керманич автомобіля Chevrolet Captiva, схоже, до останнього не визначився куди прямує: праворуч чи далі головною. Він поїхав посередині у службовий автомобіль», - повідомили у поліції.

На щастя, без потерпілих. У 36-річного винуватця автопригоди виявили очевидні ознаки алкосп'яніння.

«Перевірка на пристрої Drager шокувала. Результат — 3, 28 проміле. Це перевищує дозволену норму у понад 16 разів. На львів'янина склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що привезло до ДТП) КУпАП та винесли постанову ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП» - додали в поліції.

Також оприлюднили і сам момент ДТП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: varta1.com.ua