Смертельна автокатастрофа на Львівщині: зіткнулися автопоїзд і легковик

04.10.2022 18:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У ДТП на Львівщині внаслідок зіткнення з автопоїздом загинув водій легковика, його пасажир перебуває у лікарні – поліцейські встановлюють всі обставини події.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 29 вересня, близько 14.30, на автодорозі «Київ -  Чоп» в селі Тухолька Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER», 50-річний львів’янин, рухаючись у напрямку міста Чоп, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом «RENAULT PREMIUM» під керуванням 43-річного мешканця Рівненської області, що рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок автозіткнення водій легковика від отриманих травм загинув на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримав пасажир «MITSUBISHI», 45-річний львів’янин – він доставлений до лікарні. 

null
Фото з мережі Інтернет

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини  та відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. Вирішується питання правової кваліфікації події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews