Відійшла у вічність ще одна жертва страшної ДТП на Львівщині

30.10.2022 19:02   Джерело: varta1.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

На початку тижня поховали ще одну жертву страшної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 15 вересня у Бродах, що на Львівщині. Звістку про смерть дівчини оприлюднили на сторінці Місіонерської школи «Ковчег Спасіння».

Після ДТП лікарі більше місяця боролися за її життя, однак безрезультатно.

«21 жовтня 2022 року закінчилося життя благословенної сестри — місіонерки — Кудринської Надії.

15 вересня 2022 року вона була в страшній аварії в Бродах, що на Львівщині, де загинуло четверо осіб», — йдеться у дописі. 

Більше місяця Надія перебувала у лікарні. Останніми днями її стан погіршився, і 21 жовтня дівчина перейшла у вічність

«Молимося за рідних і близьких Наді. Віримо і знаємо, що там їм всім краще, але нам їх буде не вистачати на землі. Не зрозуміло до кінця чому Бог забрав усю місіонерську команду із чотирьох прекрасних сестер — Наді, Оксани, Люби і Наталі, — але довіряємо Його мудрості», — додають у місіонерській школі.

Нагадаємо, вечері у четвер, 15 вересня, на автодорозі міжнародного значення “Київ–Чоп”, поблизу міста Броди, Львівської області, відбулося зіткнення двох транспортних засобів. Внаслідок ДТП, загинуло четверо людей, у тому числі дитина. Тоді автомобіль «Volkswagen Caddy», у якому їхали загиблі, зіткнувся із військовим бронеавтомобілем, що рухався у складі колони військової техніки. У результаті зіткнення військовий автомобіль перевернувся на дах.

Як стало відомо згодом, загинули три дівчини-місіонерки з Рівненщини — 29-річна Наталія Євгейчук, Любов Боровик і 28-річна Оксана Рищиковець.

Ще одна постраждала — Надія Кудринська перебувала в реанімації.

Пізніше було оприлюднено момент зіткнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: varta1.com.ua