22-річного львів’янина затримали за подвійний хабар поліцейському

Чоловік пропонував хабар за закриття справи про наркоторгівлю

20.11.2022 23:35   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Львівський Новинар

Поліцейські затримали 22-річного львів’янина, який двічі пропонував хабар поліцейському за закриття справи про наркоторгівлю, де він є фігурантом. Чоловік хотів уникнути кримінальної відповідальності, запропонувавши слідчому 15 тис. грн.

Як повідомили в п’ятницю, 18 листопада, в прокуратурі Львівщини, підозрюваний запропонував слідчому 15 тис. грн за закриття кримінального провадження фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, у якому він фігурує. 4 листопада львів’янин пропонував гроші під час вручення йому повістки про участь у слідчій дії.

Через декілька днів, 9 листопада, фігурант спробував підкупити слідчого, який розслідує справу, у його службовому кабінеті.

22-річному львів’янину повідомили про підозру у наданні хабара службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст.369 ККУ). Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, однак прокуратура оскаржує таке рішення, наполягаючи на триманні під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net