На Рівненщині у ДТП загинув військовий зі Львівщини

28.11.2022 00:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну чоловік одразу мобілізувався до 24-ї ОМБр

У суботу, 26 листопада, у Рівненській області під час виконання завдання, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, загинув військовослужбовець зі Львівщини Андрій Василишин.

Про це повідомили у Яворівській міській раді.

25-річний Андрій Василишин проживав у Яворові. Він займався улюбленою справою, дбав про свою сім’ю, гідно виховував доньку Злату і будував плани на майбутнє. Та після повномасштабного вторгнення росії в Україну чоловік одразу мобілізувався до 24-ї ОМБр. Він був оператором зенітного ракетно-артилерійського взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А0998.

«Він відмінно виконував свої функціональні обов’язки, виявляв мужність, патріотизм, незламність духу, вірність військовій присязі», - йдеться у повідомленні.

Парастас відбудеться у неділю, 27 листопада, о 16:00 в селі Бунів за адресою Героя. Чин похорону відбудеться у понеділок, 28 листопада, об 11:00 в церкві Святої Параскевії в селі Бунів.

Щирі співчуття рідним та знайомим загиблого. Вічна пам’ять і слава Герою!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews