На Львівщині загинула 12-річна дівчинка (ФОТО, ВІДЕО)

08.12.2022 18:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дитина отримала травми несумісні із життям. 

За інформацією поліції, сьогодні, 8 грудня, близько 9 години, водійка автомобіля «Skoda Rumster», 34-річна мешканка одного з сіл району, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини та з’їхала в кювет, в результаті чого автомобіль перекинувся.

Внаслідок ДТП 12-річна пасажирка автомобіля, місцева мешканка, від отриманих травм загинула на місці події. Водійка та ще двоє неповнолітніх пасажирів віком 8 та 9 років, усі мешканці району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews