На Львівщині жінка зарізала власника квартири

17.12.2022 11:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поліція затримала 37-річну зловмисницю і помістила під варту.

У Самборі, близько 23 годині до поліції звернулися мешканці Самбора і повідомили про тіло чоловіка з ножовими пораненнями, яке виявили у його квартирі на вулиці Шухевича.

На тілі 35-річного власника квартири правоохоронці виявили численні ножові поранення, які, як встановили медики, і стали причиною смерті, – повідомила поліція Львівської області.

Слідчі встановили, що до злочину причетна 37-річна мешканка Самбора. У поліції ZAXID.NET зазначили, що жінка прийшла в гості і під час конфлікту з господарем квартири вона завдала йому вісім ударів ножем у різні ділянки тіла. Наразі мотиви злочину невідомі, як і те, чи перебували вони у стосунках та чи вживали алкоголь. Раніше жінка не мала судимостей.

Самбірчанку затримали і повідомили про підозру за ч.1 ст.115 ККУ (умисне вбивство), за що передбачено позбавлення волі від 7 до 15 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews