У Львові похід «Реберню» перетворився для трьох чоловіків трагедією

27.12.2022 11:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інцидент стався пізно ввечері 26 грудня, коли компанія чоловіків намагалася пройти до ресторану розташованому на березі озера.

Нещасний випадок трапився близько 22:30 у понеділок, 26 грудня.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, до них надійшов виклик, про те, що в озері тоне чоловік. Однак, коли рятувальники приїхали на виклик, було уже пізно. Тоді на місце викликали ще й водолазів. Львів'янина шукали майже дві години, близько 01:00 водолази витягли його тіло з озера. Загиблим виявився 27-річний мешканець Львова. За його словами, вони намагалися через озеро пройти до ресторану. Провалилися під лід усі троє, двом вдалося вибратися, а третьому – ні. Ймовірно чоловіки були п'яні, адже думали, що йдуть по асфальту.

«Ми йшли в Реберню, я навіть не знав, що то лід є, я думав, що то асфальт. Ми двоє провалилися повністю, майже по шию, третій – Павло, провалився десь по пояс, я так бачив», – розповів один із потерпілих.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановлюють обставини нещасного випадку.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews