Масштабна ДТП за участі вантажівки та маршрутки на Львівщині: понад 20 пасажирів постраждали (ФОТО)

17.01.2023 21:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні ввечері у Львівській області сталася масштабна аварія. Всі деталі уточнюються.

Сьогодні на об'їздній дорозі Львова поблизу села Гамаліївка трапилась масштабна аварія. , Попередньо відомо, що зіткнулися вантажівка "МАН" з маршрутним автобусом БАЗ, який від удару перекинувся на бік.

null

За інформацією пліції Львівської області, під час зіткнення в салоні маршрутки знаходилося 38 пасажирів. На даний момент відомо, що є 20 травмованих. Правохоронці встановлюють осіб постраждих, а медики надають допомогу травмованим. 

Як повідомляє на сторінці у фейсбуці Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф,постраждали 20 людей, зокрема дитина. Двох пацієнтів у тяжкому стані госпіталізували до лікарні святого Пантелеймона у Львові. Туди ж відправили пацієнта з ампутацією ока.

Загалом до цієї лікарні доправили 11 постраждалих.

Ще вісьмох доправили до лікарні святого Луки, ще одного – до лікарні святого Миколая. "Одного постраждалого після огляду медиків залишили на місці", – сказано у повідомленні.

На місці ДТП працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини, також вирішується питання правової кваліфікації події.

Наразі рух транспорту на цій ділянці регулюється працівниками поліції.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews