Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Львівську лікарку вдруге оштрафували за їзду під наркотиками

16.02.2023 10:42   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Суд оштрафував її на 17 тис. грн та позбавив водійських прав на рік.

Личаківський районний суд Львова визнав винною у керуванні авто у стані наркотичного сп’яніння львівську акушер-гінекологиню Антоніну Чурікову, - пише zaxid.net

Її уже друге притягують до відповідальності за їзду під наркотиками.  Перший аналогічний штраф водійка зараз оскаржує у апеляційному суді.

Як вказано у постанові Личаківського районного суду Львова, 8 вересня 2022 року Антоніна Чурікова керувала авто BMW 328I на вул. Богданівській з явними ознаками наркотичного сп’яніння (блідість обличчя, тремтіння пальців рук, почервоніння очей). За даними правоохоронців водійка відмовилась від проходження перевірки на стан сп’яніння у медзакладі.

У суді Антоніна Чурікова розповіла, що того дня перебувала у лісопосадці на вул. Богданівській та шукала там свої особисті речі, які загубила напередодні, оскільки проводила там фотосесію з сином. За її словами, працівник поліції хотів перевірити її документи, тому вони підійшли до її авто, де поліцейський попросив її перепаркуватись. Антоніна Чурікова заявляє, що вона проїхала два метри і тоді поліцейський повідомив, що він підозрює, що у неї є ознаки наркотичного сп’яніння.

Антоніна Чурікова стверджувала, що вона захворіла, тому у неї червоні очі, а руки трусяться через стресову ситуацію. Також водійка заявила, що не відмовлялась пройти перевірку на стан сп’яніння в медзакладі, але через захворювання нирок не змогла це зробити.

Адвокат Антоніни Чурікової також надав результати дослідження іншої лабораторії, які підтверджують, що його клієнта не була у стані наркотичного спяніння. Однак суд не взяв це до уваги, бо дослідження було проведене ввечері наступного дня.

Справу розглядав суддя Володимир Мармаш, який визнав Антоніну Чурікову винною у нетверезому водінні та оштрафував на 17 тис. грн з позбавленням водійських прав на один рік. На постанову ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews