Чи знищені майже всі підстанції Львівщини розповів голова ОВА Козицький

18.02.2023 19:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
 

Максим Козицький відповів на коментар мера Львову Садового щодо зруйнування енергооб'єктів області.

Про це на брифінгу розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький, цитує “Твоє місто”.

“Підстанції енергетичної інфраструктури Львівщини функціонують. Наразі не йдеться про їхній повний вихід з ладу, натомість тривають роботи з відновлення енергооб’єктів”, – сказав він. 

На запитання журналістки, яка процитувала Андрія Садового щодо зруйнованих майже всіх електропідстанцій області через ракетні обстріли, він сказав, що не знає, про які саме підстанції говорив мер Львова. 

“На території Львівської області є величезна кількість підстанції. Є підстанції “Укренерго” та підстанції “обленерго”. Підстанції “Укренерго” – це розподільні підстанції, з яких потім подається електроенергія на підстанції “Львівобленерго”, а звідти на кінцевого споживача. До того ж існує система “Укрзалізниці”, яка має свої підстанції. Про які підстанції говорив Андрій Іванович, я не знаю”, – сказав Максим Козицький.

Він зазначив, що зараз Львівщина отримує світло у повному обсязі, попри те, що деякі підстанції були уражені кілька разів.

“Говорити, що були пошкоджені всі підстанції точно не можна, тому що їх тисячі на території області”, – зазначив він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews