На Львівщині молодик сприяв вивезенню ухилянтів за кордон

29.03.2023 19:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік вводив неправдиві дані в систему "Шлях".

На Львівщині слідчі повідомили зловмиснику про підозру в сприянні незаконному переправленні військовозобов’язаних за кордон Після виїзду за межі України 24 чоловіки назад не повернулись, а залишились за кордоном.
 
Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції та слідчі Самбірского районного відділу поліції спільно з співробітниками Управління міграційної поліції Львівщини та оперативниками Львівського прикордонного загону, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури.
 
Як встановили правоохоронці, 27-річний мешканець Самбірського району у воєнний час сприяв військовозобов’язаним громадянам в організації незаконного перетину державного кордону України, вносячи неправдиві відомості до систем, які надають таку можливість. Після виїзду за межі України 24 таких осіб назад не повернулись, а залишились за кордоном.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews