На Львівщині п’яний чоловік на зупинці напав з ножем на двох людей

12.04.2023 19:59   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Таку агресію викликало зауваження в сторону чоловіка за розпивання спиртних напоїв.

Як повідомили правоохоронці, вночі 11 квітня потерпілі, проїжджаючи на велосипедах повз зупинку громадського транспорту, зробили зауваження чоловіку, який розпивав там спиртне. Після цього між ними виник конфлікт, під час якого 35-річний мешканець одного з селищ району Дрогобицького району завдав односельчанам тілесних ушкоджень своїм кишеньковим ножем та втік з місця події.

 В одного з потерпілих, 40-річного чоловіка, лікарі діагностували, зокрема, «проникаюче поранення черевної порожнини», в іншого 21-річного – «проникаюче поранення грудної клітини». Стан обох пацієнтів медики оцінили як важкий.

Пізніше зловмисника затримали. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews