З вікна Львівської політехніки випав і загинув першокурсник: подробиці трагедії та фото

12.04.2023 20:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Викладач університету переконує, що з цього вікна складно випасти.

У вівторок, 11 квітня, з вікна 5 корпусу Львівської політехніки випав студент, мешканець Закарпатської області. Від отриманих травм 18-річний хлопець загинув на місці.
 
Цю про це повідомляє ZAXID.NET з посиданням на поліцію та на прес-секретарку університету Наталю Павлишин.
 
Нещасний випадок трапився по обіді у корпусі №5 Львівської політехніки, що на вул. Степана Бандери.
 
Як повідомили у поліції, хлопець випав з 9 поверху. У поліції додали, що на місці події працювала слідчо-оперативна група. Вони встановлювали причину, чому студент випав з вікна.
 

У Львівській політехніці також підтвердили дані про подію. 

«Так, випала людина з вікна. Мені про це повідомили десь о 14:20. Ми одразу викликали швидку, зараз на місці є медики та поліція», – розповіла Наталя Павлишин, прес-секретарка університету", - йдеться у повідомленні. 
 
Викладач НУ "Львівська Політехніка" Іван Паралюх розповів, що хлопець навчався на першому курсі Львівської політехніки. За його словами, студент "прекрасно здав сесію". 

"Вчився добре. Сесію здав прекрасно. Ніхто нічого не бачив. Це сталося під час перерви. Він зайшов у порожню аудиторію і через вузьке вікно впав головою донизу. Там не небезпечно, потрібно було докласти зусиль, щоб туди влізти", - каже викладач у сюжеті ТРК Перший Західний. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews