Коли у Львові реалізують проєкт з E-квитком?

15.04.2023 22:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підрядні компанії не дають згоду на розголошення deep-плану.

Виконавці впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у Львові приховують deep-план, у якому визначені дати та заходи щодо розгортання системи е-квитка у місті за бюджетні та кредитні кошти.

LVIV.MEDIA отримало відповідь на запит, у якому Microelektronika spol. s. r. о і ТзОВ «СофтСерв – муніципальні технології» відмовилися надавати згоду на розголошення та публікацію плану.

Зокрема, як зазначив замовник робіт ЛКП «Львівавтодор», згідно з умовами контракту, замовник і виконавець повинен зберігати конфіденційність та без письмової згоди іншої сторони договору не розголошувати будь-якій третій стороні будь-які документи, дані чи іншу інформацію конфіденційного характеру.

Відтак, у ЛКП «Львівавтодор» не змогли надати LVIV.MEDIA копію deep-плану, однак зазначили, що цьогоріч вживаються всі заходи, передбачені планом впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у Львівській громаді. Проте, які саме заходи вживаються, у комунальному підприємстві не вказали.

null

Зазначимо, deep-план розгортання е-квитка розробили та затвердили на початку 2023 року. У документі розписаний план впровадження електронного квитка зі всіма заходами та датами. Зокрема, раніше чиновники озвучували, що е-квиток у Львові запустять 13 січня 2022 року, однак електронний квиток запрацював лише для пільгових категорій населення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews