Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

У Львові стався конфлікт між журналістом та хлопцями, що слухали музику прихильника путіна - Лєпса

09.05.2023 09:49   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Випадок стався у центрі Львова, де молодики вирішили на повну гучність послухати  пісні палкого прихильника Путіна та збройної агресії Росії Григорія Лєпса.

Випадок стався вчора біля пам’ятника Міцкевичу о 18:30. На паркінг  заїхав чорний «Рейндж Ровер» на Дніпропетровській реєстрації, з якого на весь центр звучала російська попса. До хлопців підійшов журналіст Роман Гурський та зробив зауваження, на яке отримав агресивну відповідь.

На його запитання “чи нормально вам слухати моск*льську музику?” пасажир відреагував неадекватно, у бік музиканта посипалась лайка, чоловік намагався вибити йому з рук телефон і вдарити в обличчя, збив кашкета.

“Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. Це важливо, бо власник авто може "зіскакувати" і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. Так от, коли він розчув моє питання, то відразу ввімкнув "бика". Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене "черкнув". Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно. Тобто відразу агресія, ніякого діалогу”, - розповів хлопець.

За його словами, вже потім з автівки вийшов водій, який поводився більш адекватно.

Роман Гурський вирішив покликати патрульну поліцію, автівка якої стояла неподалік, проте поки вони із поліцейськими повернулися, чоловіки встигли перепаркувати автівку на сусіднє місце та втекти ближніми вулицями.

“Я був з гітарою, тому на моє запитання про музику агресора він спитав "А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?". Тобто для цього чоловіка призовного віку війна - це "політичний конфлікт". Я пішов до патрульної поліції, яка стояла неподалік, а коли повернувся з поліцейським, то ці чуваки встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішки втекти вулицями Львова. За порадою патрульного, я сьогодні написав заяву у поліцію. Проте як мені пояснили, це лише дрібне хуліганство і максимум - це адміністративна відповідальність. Тому прошу мені допомогти у пошуку цих "добродіїв". Не до кінця збагнув, що саме він називає "конфліктом", і дуже б хотів особисто уточнити деякі деталі”, - зазначив лів’янин.

Пізніше львівські Telegram-канали опублікували фото, з яких видно, що автомобіль хуліганів зупинила поліція. Також користувачі опублікували відео, на яких учасник інциденту просить вибачення за свій вчинок та зазначає, що їде у поліцію давати свідчення.

​«Я дуже вибачаюсь за свою поведінку. Вона не імпонує чоловіку, який живе в Україні та спілкується українською мовою. Я вибачаюсь за свої дії, які я спричинив молодому чоловіку, який зробив мені зауваження. Але незнання закону не звільняє мене від відповідальності, тому зараз ми їдемо у відділок поліції, будемо писати пояснювальну», – сказав хлопець.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз