Сьогодні депутати Ліської міськради зберуться на сесію

25.05.2023 08:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На пленарному засіданні розглянуть понад 300 питань.

25 травня депутати Львівської міської ради зберуться на пленарне засідання.  Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів.  

Так, депутати розглянуть питання про скасування рішення виконкому про прийняття умов кредитного договору з ЄБРР на 25 млн євро. Саме кредитна угода стала «каменем спотикання» під час сесії 27 квітня, де депутати дійшли лише до сьомого питання і не прийняли по ньому рішення, пише tvoemisto.tv.

Депутати також мають розглянути питання про утворення контрольної комісіїяка перевірить діяльність виконкому за 1.01.2020 по 27.04.2023 роки, комісії з питань діяльності ЛКП «Зелене місто» і спостережну раду Першого ТМО.

Також на сесію винесли питання про розроблення детальних планів автодоріг: про розроблення детального плану території автомобільної дороги М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська (на Люблін) на ділянці км 129+807 – км 149+500 у районі вул. Садової, вул. Дублянської у с. Великі Грибовичі у межах Львівської міської територіальної громади; Про розроблення детального плану території автомобільної дороги М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська (на Люблін) на ділянці км 129+807 – км 149+500 у межах території Львівської міської територіальної громади у с.Великі Грибовичі у районі вул. Шептицького; Про затвердження змін до детального плану території у межах вул. Б.Хмельницького, вул. В. Липинського, залізничної колії.

На сесії мають також розглянути питання про розгляд електронної петиції «Асфальтування ділянки дороги, що сполучає вул.Брюховицьку через урочище «Клепарів» з вул.Тунельною.

Крім того, мають затвердити Програму співфінансування виконання реставрації, ремонту (реставраційного) балконів житлових будинків – пам’яток культурної спадщини на території Львівської міської територіальної громади у 2023-2025 роках.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews