Міграційна служба Львівщини притягнула сім'ю з рф до адмінвідповідальності

25.05.2023 18:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові виявили сім’ю росіян, яка прибула в Україну за місяць до початку повномасштабної війни.

Відтоді громадяни не покидали територію нашої держави, чим перевищили дозволений строк перебування. Про причини такої “подорожі” порушники не повідомляють.

Незаконних мігрантів притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» та ухвалено рішення про їх примусове повернення.

Також особу, яка надавала іноземцям житло, притягнули до адмінвідповідальності за статтею 206 КУпАП «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг».

Заходи з виявлення порушників міграційного законодавства здійснено працівниками відділу міграційного контролю та адміністративного провадження Управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції ГУ ДМС у Львівській області спільно з Управлінням СБУ Львівщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews