Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

П'яний водій автобуса привіз на екскурсію до Львова школярів з Тухлі

26.05.2023 16:42   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Водій шкільного автобуса порушував правила дорожнього руху.

У четвер, 25 травня, на вулиці Івана Франка у Львові екіпаж патрульних зупинив шкільний автобус Isuzu Ataman, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку. У салоні були десятеро школярів та дві вчительки, які приїхали до Львова на екскурсію із Тухлі, що на Львівщині.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Під час спілкування із 27-річним керманичем поліцейські виявили у нього ознаки алкосп'яніння. Патрульні запропонували йому пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, який показав результат – 0,64 проміле. Наразі слідству невідомо, коли саме водій вживав алкоголь. Однак, зазначимо, що відстань з гірської Тухлі до Львова становить 125 км.

Як зазначили в поліції, водій порушив знак 4.4, який дозволяє рух лише прямо або праворуч. Як видно на опублікованому фото, ймовірно, водій повернув ліворуч біля площі Франка у напрямку центру, коли згідно із дорожнім знаком мав рухатися лише прямо або праворуч.

Водій з результатом не погодився, тож огляд провели повторно у медичному закладі. Однак результат підтвердився. Висновок лікаря позитивний – 0,46 проміле алкоголю у крові водія.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимоги дорожнього знаку) та протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews