Коректор для обличчя: як вибрати, інструкція з використання

09.06.2023 15:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Здорова шкіра – це мрія будь-якої дівчини. Чисте обличчя без єдиної вади може багато чого сказати про його власницю, воно приваблює і викликає прихильність до себе. У цьому їй допомагають професійні косметичні засоби, серед яких і коректор для обличчя. Це ідеальне доповнення до будь-якого макіяжу. За вмілого використання цей засіб допоможе приховати всі видимі недоліки та зробити колір шкіри рівним. Структура коректора легка, і він доступний у широкій колірній гамі.

Для чого використовується коректор для обличчя?

Це декоративна косметика, призначена для локального маскування недоліків шкіри, таких як почервоніння, вугрі, родимки, веснянки, постакне. Засіб трохи схожий на тональний крем, але на відміну від останнього, коректор для обличчя здатний маскувати навіть яскраво виражені дефекти – наприклад, прищі, пігментні плями. Щоб продукт, який наноситься, мав гарний вигляд, його потрібно грамотно підібрати, а потім правильно нанести. На ринку представлено безліч видів коректорів для обличчя. Вони відрізняються не тільки відтінками, а й консистенцією, дією і способом застосування.

Види коректора для обличчя

Маскувальні засоби бувають у найрізноманітніших формах. Є креми й олівці. Всі вони пропонують різний тип покриття, і деякі з них можуть бути ефективними для різного типу шкіри, ніж інші. Найкращий коректор для обличчя той, який відповідає всім вашим потребам. Кожен колір обличчя різний, тому варто орієнтуватися на особисті вподобання. 

Стіки

Коректори стіки мають вигляд олівця, не розтікаються по шкірі та не забиваються в зморшки. Їх легко застосовувати навіть тим, у кого немає досвіду використання косметики. Текстура стіків легка і ніжна, вони містять вітамінні добавки. Наносяться на проблемні зони точково для затемнення недоліків шкіри. Засіб сильно пігментований і добре маскує.

Рідкий

Завдяки делікатній формулі продуктів кремоподібної консистенції нанесення буде простим. Його можна застосовувати точково. Рідкий коректор відмінно підійде для обробки зони під очима, також він рекомендується тим дівчатам, у котрих чутлива та суха шкіра.

Масляний

Призначений для затемнення кіл під очима, пігментних плям та інших виражених недоліків шкіри, які відмінно приховує. Тюбики коректора з олійною консистенцією можуть продаватися з дозаторами, з вбудованими пензликами, і аплікаторами. Тримається довго й ідеально поєднується з тональною основою.

Мінеральний

Має суху консистенцію з повним покриттям і матуючим ефектом. Підходить для точкового коригування таких недосконалостей шкіри, як родимки, веснянки та акне. Завдяки наявності в складі світлорозсіювальних частинок швидко підлаштовується під будь-який тон шкіри.

Як користуватися коректором для обличчя

Перед використанням коректору для обличчя не обов'язково проходити спеціальні курси. Головне знати кілька простих правил. Дотримуючись певних рекомендацій, можна зробити шкіру ідеальною, витративши зовсім небагато часу. Отже, як наноситься маскуючи косметика на обличчя?

  • Перше, що потрібно зробити, це добре очистити і зволожити шкіру, використовуючи денний крем. Після повного вбирання можна приступати до нанесення коректора.
  • Невелику його кількість нанести на проблемну ділянку шкіри скривши недоліки й акуратно розподілити поплескуючими рухами пальців.
  • Під тональну основу наносять рідкі коректори, а поверх неї наносять тверді, типу карандаш, після чого зона обличчя покривається тонким шаром прозорої пудри для фіксації.
  • Косметика повинна акуратно наноситись на те місце, де використовувався коректор, оскільки він може стертися.
  • Для запобігання появи плям можна змішати кольоровий рідкий коректор і тональну основу.

Коректор для обличчя – важлива річ у косметичці кожної дівчини. Він допоможе замаскувати різні недосконалості шкіри обличчя: почервоніння, прищі, веснянки, синці під очима, нездоровий відтінок шкіри тощо. Найголовніше – вибрати правильний коректор. Перевагу слід віддавати косметиці відомих виробників. Це гарантує якість. Обов'язково потренуйтеся в нанесенні коректору. Багато чого залежатиме від правильного застосування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews