Завтра Львів попрощається з Героєм Владиславом Войтиною

09.06.2023 16:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Герой протягом усього життя мріяв стати військовослужбовцем та стверджував: «Ми ж козацького роду».

У суботу, 10 червня, Львів попрощається з Героєм Владиславом Войтиною, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сторінці Льіввської міської ради.

Владислав Войтина. Львів’янин (16.02.1998-07.06.2023).

За особистий героїзм і відвагу був нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест».

Початок повномасштабного вторгнення російської федерації Владислав Войтина зустрів на передовій. Боровся із російськими окупантами на Херсонщині, Миколаївщині, Харківщині та Донеччині. Мріяв після перемоги відвідати скандинавські країни.

У Владислава Войтини залишилися батько, бабуся, сестра та кохана дівчина.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews