«Опілля» – партнер благодійного виступу Dzidzio і Олександра Пономарьова в Тернополі

27.06.2023 17:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тернопільська пивоварня «Опілля» допоможе українським співакам Олександру Пономарьову і Михайлу Хомі (Dzidzio) зібрати кошти на потреби українських захисників та вимушених переселенців з Маріуполя і Бахмута. 

«Опілля» стало партнером благодійного витсупу, який у День Конституції України 28 червня проведе у Тернополі ведучий Юрій Горбунов.

– Захід у залі «ONYX» готелю «PALLADA» у Тернополі відбудеться не просто як виступ з найкращими та улюбленими піснями артистів. В його ході буде благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок шоу-бізнесу, митців, політичних та громадських діячів. А загалом захід матиме форму благодійної вечері. Справжнім пивом, квасом і сидром натурального бродіння та артезіанською водою пригощатиме партнер акції — тернопільська пивоварня «Опілля» – повідомляє організаторка дійства Ольга Навроцька.

«Збираємо на житло для родин переселенців з Бахмута та Маріуполя, а також на дрони та пікапи для захисників Бахмутського та Авдіївського напрямків», – таку мету заявили організатори.

«Ми з радістю стали партнерами благодійного виступу Олександра Пономарьова і Михайла Хоми (Dzidzio) з ведучим Юрієм Горбуновим, бо мета заходу — благородна. Втілити її «Опілля» допоможе і коштами, і повним спектром своєї якісної натуральної продукції», — кажуть тернопільські броварі.

Як соціально відповідальний виробник пивоварня «Опілля» не тільки продовжує роботу і вчасно сплаченими податками поповнює український бюджет, а й сама постійно займається благодійністю. Так, у 2022 році на свій благодійний проєкт «Разом до перемоги» та інші соціальні ініціативи «Опілля» спрямувало 3,5 мільйона гривень. Зараз розлитою у пляшки артезіанською водою «Опілля» допомагає постраждалим від підриву Каховської ГЕС. Для багатьох мешканців Миколаївської та Херсонської областей благодійна вода від «Опілля» стала єдиною питною водою.

«Взаємодопомога у скрутну хвилину – це традиція українців. «Опілля» знає ціну справжньої допомоги, тому постійно допомагає постраждалим. Стати партнером благодійного концерту Dzidzio і Пономарьова — це для «Опілля» чергова можливість надати справжню допомогу. Недарма ж гасло нашої пивоварні «Цінуй традиції, цінуй справжнє», — підкреслює «Опілля».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews