Львів’янин відсудив у «Львівавтодору» понад 650 тис. гривень

02.07.2023 08:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік звернувся до суду із позовом про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

Про це на своїй Facebook-сторінці, повідомив Сергій Журбенко, якого незаконно було звільнено з комунального підприємства “Львівавтодор”.

Сергій Журбенко працював менеджером проєкту автоматизованої системи оплати проїзду «Львівавтодору» з 2016 року. Тобто відтоді, коли у ЛКП «Львівавтодор» створили відповідний відділ і почали перемовини з Європейським банком реконструкцій та розвитку.

ЄБРР задекларував готовність надати кошти ЛКП «Львіватодор» під гарантії міста на впровадження системи електронного квитка. “Щось задорого для ЛКП “Львівавтодор” обходяться бездумні, протизаконні рішення їх колишнього керівника та юристів, які ще працюють на підприємстві.

Як ви вважаєте? – зазначив Журбенко. Личаківський районний суд міста Львова постановив поновити львів’янина на посаді заступника директора, начальника служби автоматизованої системи оплати проїзду Львівського комунального підприємства «Львівавтодор».

“Стягнути з Львівського комунального підприємства «Львівавтодор» середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 657 265 грн. 72 коп. з проведенням необхідних відрахувань відповідно до чинного законодавства”, – йдеться у єдиному державному реєстрі судових рішень.

На рішення суду ще може бути подана апеляційна скарга.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews