Агенти УУБ здійснили перевірку відвантаження реалізованої необробленої деревини на Львівщині

25.07.2023 12:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Українська універсальна біржа дбає про те, щоб договори між продавцями та покупцями необробленої деревини було виконано. Для цього на УУБ діє постторговий сервіс. Він полягає у тому, що у регіонах працюють Агенти біржі. Вони контролюють процес відвантаження реалізованого ресурсу новому власнику й слідкують, щоб придбаний товар відповідав всім його вимогам.

Нещодавно такий процес відбувся на Львівщині де Філія «Дрогобицьке лісове господарство» ДП «Ліси України» реалізувала партію необробленої деревини підприємцю. Представник Агента біржі продавця та покупця провели спільний огляд ресурсу. Звірили його параметри – якість, породу, розміри та інші з заявленими у документації. Вони відповідали вказаним. Таким чином непорозумінь між сторонами не виникло. Після цього був складений відповідний акт. Цей договір буде виконано й новий власник отримає потрібну йому сировину.

null
Фото з мережі Інтернет

«Ми дбаємо, щоб покупець отримав саме той товар, який би відповідав всім його вимогам, тому на біржі діє постторговий сервіс. Ми проводимо контроль відвантаження деревини й слідкуємо, щоб вона відповідала всім параметрам, що вказані у контракті. Так відбулось і цього разу. Якщо виникають незначні непорозуміння, ми вирішуємо їх на місці. Завдяки такій процедурі рівень виконання договорів на УУБ досяг 80%. Ми прагнемо зробити його ще вищим», - розповів Тимур Стремецький, директор ТОВ «Торговий Дім «Галконтракт» (Агент УУБ).

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews