На Львівщині ухилянт намагався виїха за кордон з фальшивим посвідченням інваліда, а потім ще й підкупити прикордонників

28.07.2023 13:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На кордоні затримали “липового” пенсіонера-інваліда, що намагався покинути країну за хабар.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

Вночі 28 липня у пункт пропуску “Рава-Руська” прибув легковий автомобіль “Опель”. Автівкою до сусідньої країни їхав 42-річний киянин, який пред’явив пенсійне посвідчення, в якому зазначено, що чоловік має ІІ групу інвалідності.

“В ході перевірки документів прикордонники виявили низку ознак, що вказують на їх підробку. Тоді чоловік спробував підкупити інспектора. На пропозицію хабаря у розмірі 1000 доларів США прикордонний наряд Львівського загону відповів відмовою”, – розповіли прикордонники.

За цим фактом співробітники ВВВБ Держприкордонслужби поінформували співробітників Нацполіції. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 369 ККУ “Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі”. Окрім того, чоловікові доведеться відповідати за використання фальшивих документів під час перетину кордону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews