Львів: наслідки ракетної атаки росіян

15.08.2023 07:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
null


 Інформація станом на 07:00 15 серпня. Як повідомив керівник ЛОВА, Максим Козицький, у Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській.

"Було загоряння. Є руйнування. Людей евакуювали. Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. Інформації про загиблих наразі не надходило. Невеликі загоряння фіксували і в інших частинах Львова. Їх оперативно загасили. В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Надійшла також інформація про пошкодження транспортних засобів. У Ставчанах пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі. Постраждалих на цю мить немає. Я зараз на виїзді на тих обʼєктах, які постраждали. Більше інформації – згодом. На фото: один з постраждалих багатоквартирних будинків у Львові та приватні будинки у Ставчанах".

null
null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews