Нелюдські умови: з'явилось відео як знущаються над дітьми в інтернаті на Буковині (ВІДЕО 18+)

12.09.2023 00:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Діти з пролежнями на тілі, з пробитими головами та синяками від прив'язування.

Нещодавно представник Уповноваженого у Чернівецькій області Ірина Ісопенко відвідала Магальський дитячий будинок-інтернат у Чернівецькому районі, де виявили численні порушення прав малолітніх підопічних. Адже саме в цьому будинку-інтернаті виховують дітей, які мають тяжкі вади здоров’я. Та відсутність перил у ліжках та протерміновані індивідуальні плани соціального захисту дитини - лише квітки в порівнянні з реальною картиною, що відбувається у закладі.
 
Шокуючі кадри, де показано як вихователі закладу відверто знущаються над дітьми з тяжкими вадами, опублікували на ТГ-каналі "Інсайдер".
 
 

Вихованці Магальського інтернату сплять у невідповідних для віку ліжках, на дитячих тільцях пролежні та синці від того, що їх прив'язували. Мало того, на головах у деяких дітей рани від побиття. Діти страждають там, де вони б мали отримувати допомогу.

Не дивлячись на жахливі подробиці, по документах у керівництва закладу - все гаразд. 

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо неналежного виконання обов'язків керівництвом Магальского дитячого будинку-інтернату.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews