Козицький розповів про наслідки нічної атаки дронів-камікадзе по Львову (ФОТО)

19.09.2023 09:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В ніч на вівторок, 19 вересня, росіяни завдали ударів по трьох промислових складах у Львові — на них досі гасять пожежі.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

“У напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили Повітряне командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області”, – йдеться у повідомленні.

Також Козицький додав, що є три влучання у промислові склади у Львові.

“На щастя, без загиблих. Один постраждалий. Це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Він у стані середньої складності. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали”, – зазначив Козицький.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews