«Ти не людина с**а. Вивезу тебе в ліс, тебе шукати ніхто не буде», - скандал у ТЦК на Львівщині (ВІДЕО)

19.09.2023 15:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Представник Самбірського воєнкомату утримував чоловіка 6 діб та погрожував пістолетом.

У Львівській області розгорівся новий скандал навколо територіального центру комплектування. Там військовий з пістолетом в руках жорстоко побив чоловіка. Він погрожував йому фізичною розправою та тим, що “його ніхто не знайде”.

Відповідне відео потрапило в соцмережі від потерпілого чоловіка.

На кадрах видно, як військовий, який тримає в руках пістолет, знущається над чоловіком: він завдавав йому ударів зброєю по голові, ногами по тілу на погрожував тим, що “його ніхто не знайде”.

На них видно неадекватну поведінку ймовірно працівника ТЦК Самбірського району. Він з табельною в руках бʼє чоловіка. Сам чоловік стверджує, що його там утримують незаконно та знущаються фізично.

“Ти не людина, с**а. В багажник, поїхали. Закопаю, на**й, ніхто тебе не знайде і шукати не буде. Ти що, с**а, маєш сумніви? Навіть поліція, яка приїде, шукати не буде”, - казав працівник ТЦК, який знущався над чоловіком.

Вже на наступному відео потерпілий повідомив, що ТЦК його утримують вже шосту добу, сам він з Харкова. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews