Максим Козицький зустрівся із керівником підприємства «Леоні»

03.10.2023 11:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Завод з виробництва електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів працює на території Львівщини та від початку повномасштабного вторгнення зберіг виробництво і замовників.

2 жовтня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з чинним керівником підприємства «Леоні» Петром Марківим та керівницею Західноукраїнського офісу ЄБА Мар'яною Луцишин.

Сторони проговорили актуальні питання функціонування підприємства та запити від бізнесу й інвесторів, які є сьогодні на порядку денному. 

Як розповів Петро Марків, від початку повномасштабного вторгнення попри виклики підприємство продовжило свою роботу. Коригували зміни та робочий графік, працювали і в суботу та неділю. Завдяки ухваленим рішенням не втратили жодного клієнта. 

Петро Марків — новий керівник, проте більш як 20 років працює на підприємстві, знає потреби клієнтів і їхні запити. 

«Нещодавно був в Німеччині, говорили про роботу підприємства та загалом Стратегію України з підтримки бізнесу у воєнний час. Завод продовжить працювати. Ба більше - наше підприємство сьогодні лідер в концерні Леоні за низкою показників», - зазначив Петро Марків.  Про це повідомляє Львівська ОВА.

Сьогодні серед завдань — залученість нових проєктів. 

Присутні також обговорили питання забезпечення підприємства альтернативними джерелами живлення, завантаженості кордону, резерву працівників, працевлаштування, зокрема ВПО. 

 

Довідково 

ЛЕОНІ є світовим постачальником продуктів, рішень і послуг для управління енергією та даними в автомобільній промисловості. Зареєстрована на ринку група компаній налічує близько 95 тисяч співробітників у 27 країнах і в 2022 році отримала консолідовані продажі в розмірі 5,1 мільярда євро.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews