На Львівщині водій взив 19-річну дівчину на капоті: вона впала і розбилася на смерть

14.10.2023 22:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині загинула дев'ятнадцятирічна дівчина.

За даними правоохоронців, вона каталась на капоті "ВАЗу", яким керував її нетверезий знайомий, впала та отримала смертельну травму голови. Водій втік з місця інциденту. Невдовзі його затримали.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, 13 жовтня, близько 12:15 на оперативну лінію зателефонували перехожі. Вони виявили на дорозі в селі в Львівському районі мертву дівчину з травмою голови. На місце події виїхали оперативники та слідчі. Загиблою виявилась 19-річна місцева мешканка. Невдовзі правоохоронці встановили, що з нею трапилося.

"Тієї ночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши смертельні травми", — йдеться у повідомленні.

Водій авто не викликав "швидку", а натомість втік з місця події. Невдовзі його машину розшукали та вилучили на арешмайданчик. А чоловіка затримали. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху в нетверезому стані. Йому загрожує до десяти років ув'язнення з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews