На Львівщині попрощалися із Ярославом Муриним та Сергієм Магдюком

19.11.2023 21:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ярослав Мурин та Сергій Магдюк загинули у бою з військами РФ.

Сьогодні, 19 листопада, у Львові та в Сокалі Львівської області відбулося прощання із захисниками. Ярослав Мурин та Сергій Магдюк загинули у бою з військами РФ.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Ярослав Мурин — львівʼянин. Чоловік працював пекарем на колишньому Львівському хлібокомбінаті №2, також обіймав посаду механіка-наладчика обладнання на місцевому підприємстві харчової промисловості.

null

У березні 2023 року добровольцем приєднався до Державної прикордонної служби України. Захисник воював у складі 15 мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" ДПСУ. Чоловік загинув 14 листопада у віці 40 років.. У Ярослава Мурина залишилися дружина, сестра та донька.

Поховали воїна на Ряснянському цвинтарі.

Сергій Магдюк — житель міста Сокаль Червоноградського району. Відразу після початку повномасштабного вторгнення, 25 лютого 2022 року, чоловік добровольцем призвався на службу в Збройні сили України. Захисник служив у 105 Чернігівському прикордонному загоні. Загинув у віці 37 років.

null

Поховали Сергія Магдюка на Алеї Слави у Сокалі.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews