У Львові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

21.11.2023 11:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Захід організували до Дня гідності та свободи, який відзначатимуть 21 листопада.

Сьогодні, 20 листопада, у Львові влаштували тиху ходу та вшанування загиблих учасників Революції Гідності на Меморіалі Героїв Небесної Сотні. Захід організували до Дня гідності та свободи, який відзначатимуть 21 листопада. Суспільне підготувало фоторепортаж.

null
Фото Суспільне

Спочатку учасники пройшли "тихою ходою" зі свічками. Маршрут ходи пролягав від храму святого Михаїла до Меморіалу Героїв Небесної Сотні. 

null

На Меморіалі Героїв Небесної Сотні присутні вшанували пам'ять загиблих учасників Революції Гідності.

null

"Я вперше приєдналася до такої акції, але я відчуваю цінність цієї участі. Це має моральний сенс, ми знаємо чому ми тут зібралися. Я була одного разу на Майдані, просто проходила повз разом з батьками, тому що я з Київської області, і мої батьки були там у відрядженні. Це викликало у мене неоднозначні емоції, бо я, як дитина, не розуміла, що відбувається. На це було боляче дивитися, тому що це була зруйнована територія, люди, які постраждали", — розповіла студентка УКУ Катерина.

Там відбулося урочисте підняття прапора.

null

Стяг підняли курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Також на заході був оркестр академії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews