Львівщина проведе в останній шлях чотирьох Героїв

23.11.2023 11:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 23 листопада, на Львівщині прощатимуться із чотирма військовими. Ярослав Хомин, Володимир Пуківський, Ярослав Миколів та Олексій Дем'ян загинули у російсько-українській війні.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Ярослав Хомин — мешканець села Пісочна Розвадівської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення чоловік став на захист України. Військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу Кліщіївки Бахмутського району Донецької області. Чин похорону захисника відбудеться об 11:00 у храмі Успіння Пресвятої Богородиці у рідному селі.

null
 
 
Володимир Пуківський — житель села Вороняки Золочівського району. Воїн став на захист країни у лютому 2022 року. Чоловік був молодшим сержантом. Загинув під час виконання бойового завдання 11 листопада 2023 року у районі Горлівки Донецької області. У захисника залишилася дружина та донька. Похорон Володимира Пуківського відбудеться у селі Вороняки.
 
 
null

Ярослав Миколів — уродженець села Вільне Херсонської області. Коли почалася повномасштабна війна, чоловік став на захист України. Чоловік воював у лавах 114 бригади тактичної авіації Повітряного командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ. Виконував бойові завдання на південному напрямку. У воїна залишилися дружина, двоє дітей та сестри. Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

null

Олексій Дем’ян народився у Бориславі Дрогобицького району. 23 лютого 2023 року долучився до Національної гвардії України. Чоловік служив у прикордонній комендатурі швидкого реагування, а впродовж останніх чотирьох місяців боронив країну на Ізюмському напрямку. Олексій Дем'ян загинув 3 листопада 2023 року поблизу Сергіївки Сватівського району на Луганщині. У захисника залишилися мама, тато та двоє молодших братів. Похорон військового розпочнеться о 12:00 у Бориславі.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews