Провокації під час мітингу: мітингарів під Львівською політехнікою провокували та намагалися підкупити

23.11.2023 21:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Що цікаво "провокатори" намагалися влаштувати конфілкт. 
 
Два дні тому у ТГ-каналі "Данило Галицький" з'явилося відео, де після мітингу на захист Ірини Фаріон невідомі роздають учасникам щось схоже на гроші.
 
«Згідно відео, яке нам скинули підписники, на сьогоднішній акції під Львівською політехнікою були ті, хто підтримує Ірину Фаріон, хто проти та байдужі зіваки. Але виявилось що тим хто «за» ще й «донатили», йщлося у тексті під відео.
 
 
У свою чергу, військовий, активіст "Свободи" Станіслав Скачко заперечив факт "підкупу" учасників протесту. За його словами провокатори намагалися вчинити конфлікт провокативними питаннями.
 
"За підсумками акції на підтримку Української мови під Політехнікою виявлено ряд зловмисників, які провокували присутніх на конфлікт питаннями "а де тут гречку роздають", "скільки вам заплатили", "а нам пофіг на якій мові", "фаріон абідела азов", ідеться у повідомленні військового, - Зловмисників-провокаторів зрештою було зафіксовано на фото і на відео, як вони ймовірно отримували за це гроші.
 
Встановлена причетність Олега Довганика, який поширював у групах 4studio Новини Львова і Львівщини За Порошенка Новини Львівщини маніпулятивну брехню, що вводить в оману", додав Скачко.
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews